Буцька селищна територіальна громада
Уманського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

Буцька селищна рада територіальної громади, що знаходиться за адресою: смт Буки Уманського району Черкаської області вул. Центральна, 28, відповідно до ст.10 Закону України « Про службу в органах місцевого самоврядування», оголошує конкурс  на заміщення вакантної  посади: спеціаліста – фахівця  з публічних закупівель. 

08:19 25.07.2022

ШАНОВНІ ВІДПОЧИВАЮЧІ на території Буцького каньйону!

ШАНОВНІ ВІДПОЧИВАЮЧІ на території Буцького каньйону!

Відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 8 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» та постанова Кабінету Міністрів України від 08.07.2020 № 573 «Питання запровадження та здійснення деяких заходів правового режиму воєнного стану» передбачається: - на території, де запроваджено комендантську годину, забороняється перебування у визначений період доби на вулицях та в інших громадських місцях осіб без виданих перепусток, а також рух транспортних засобів; - контроль за дотриманням особами комендантської години та спеціального режиму світломаскування здійснюється відповідними патрулями. Зокрема, на території Буцької територіальної громади такі патрулювання здійснюються учасниками ДФ Буцької ТГ № 5 спільно з Поліцейським офіцером громади. Зокрема, на території Буцької ТГ діє комендантська година з 23:00 год. до 05:00 год. Тому, у вказаний період доби наполегливо просимо дотримуватись наступних правил поведінки: не зводити наметові містечка з метою ночівлі в громадських місцях, в т.ч. на території Буцького каньйону.

15:11 05.07.2022

Зустріч з представниками Уманської РДА

Зустріч з представниками Уманської РДА

На запрошення селищного голови Буцької ТГ сьогодні відбулась зустріч представників Уманської РДА з аграріями громади на тему мобілізаційних завдань. На зустрічі обговорено питання щодо об‘ємів продовольчих резервів в розрізі зернових культур та порядку бронювання працівників аграрної сфери. Винесено на обговорення проблематику резервування зернових культур у відсотковому відношенні, їх зберігання та можливості подальшої їх реалізації. За рекомендаціями представників Уманської РДА досягнуто попередніх домовленостей між адміністрацією громади та підприємцями щодо об’ємів резерву для забезпечення продовольчої безпеки. Тож, виконання мобілізаційних завдань є надскладним процесом в нинішніх реаліях, однак всіма силами намагатимемось підтримати наших аграріїв, оскільки саме вони нас підтримували і продовжують підтримувати з самих перших днів війни! Буцька громада спільно з аграріями громади є міцним тилом та підтримкою наших ЗСУ та держави! Лиш разом до Перемоги!

13:31 29.06.2022

Співпраця Буцька ТГ - Франція

Співпраця Буцька ТГ - Франція

Раді повідомити, що сьогодні відбулась зустріч з представниками благодійної організації Франції, в рамках якої було обговорено можливість співпраці Буцької ТГ з французьким благодійним фондом щодо систематичного забезпечення ВПО та малозабезпечених мешканців нашої громади засобами гігієни, продуктами харчування, облаштування житла, а також забезпечення фінансовою допомогою безпосередньо осіб, які її потребують! Тож, разом ми подолаємо всі труднощі та недопустимо кризових явищ в нашій громаді!

14:38 27.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь